среда, 27 марта 2013 г.

Рабочие тетради по химии для учащихся 7-8 классов.

Рабочая тетрадь по химии ученика 7 класса (Иванащенко)
Рабочая тетрадь по химии для учеников 7 класса создана соответственно программы по химии для общеобразовательных учебных заведений. Учебный материал подается в виде опорных конспектов, таблиц, самостоятельных работ и лабораторных опытов. Тетрадь-конспект предназначен для самостоятельной работы учеников и для работы под руководством учителя. Цель пособия – помочь учителю в организации учебной деятельности школьников так, чтобы увеличение части самостоятельного труда учеников на уроках приводило к развитию их умений и навыков. Практические работы выделены в самостоятельный блок который может использоваться отдельно от рабочего тетради. Использование тетради дает возможность учителю быстро и качественно подготовиться к уроку, повысить эффективность процесса учебы и качество его результатов; для учеников – сделать уроки интересными и захватывающими, создавать «ситуации успеха», которые позволяют каждому ученику получать удовольствие от своего труда. 

Робочий зошит з хімії для учнів 7 класу скадений у відповідності до навчальної програми з хімії для учнів загальноосвітніх навчальних закладів з 11-річним терміном навчання. Він призначений для організації навчального процесу як на уроках, так і вдома. Зошит складено без орієнтування на конкретний підручник, навчальний матеріал в ньому підібрано згідно до чинної навчальної програми і розбито на окремі теми, опанування яких передбачено в 7 класі. В залежності від базового підручника, що використовується в класі, порядок вивчення тем може дещо відрізнятися. В кожній темі передбачені: складання опорного консекту, завдання для узагальнення та систематизації вивченого матеріалу, а також виконання завдань запропонованих вчителм або завдань з підручника. Робочий зошит призначений для учнів 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів з 11 річним терміном навчання, учителів хімії, студентів хімічної спеціальності педагогічних ВНЗ.
Робочий зошит з хімії для учнів 8 класу створено відповідно до навчальної програми з хімії для учнів загальноосвітніх навчальних закладів. Він призначений для організації навчального процесу як на уроках, так і вдома. Зошит складено без орієнтування на конкретний підручник, навчальний матеріал у ньому підібрано згідно із чинною навчальною програмою і розбито на окремі теми, опанування яких передбачено у 8 класі. Залежно від базового підручника, що використовується в класі, порядок вивчення тем може дещо відрізнятися. У кожній темі передбачено: складання опорного конспекту, завдання для узагальнення та систематизації вивченого матеріалу, а також виконання завдань, запропонованих учителем або завдань з підручника. Робочий зошит призначений для учнів 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів, учителів хімії, студентів хімічної спеціальності педагогічних ВНЗ.
Робочий зошит з хімії для учнів 8 класу створено відповідно до програми з хімії для загальноосвітніх навчальних закладів. Навчальний матеріал подається у вигляді опорних конспектів, таблиць, самостійних робіт та лабораторних дослідів. Призначений для самостійної роботи учнів і для роботи під керівництвом учителя. Мета посібника – допомогти вчителю в організації навчальної діяльності школярів так, щоб збільшення частки самостійної праці учнів на уроках приводило од розвитку їхніх умінь та навичок. Практичні роботи виділено в самостійний блок, який можна використовувати окремо від робочого зошиту.
Використання зошита сприятиме підвищенню ефективності навчання, дасть змогу зробити уроки цікавими та захоплюючими, створювати «ситуації успіху», які дозволять кожному учню розвивати свої творчі здібності, об’єктивно оцінювати власні знання, отримувати задоволення від своєї праці. Зошит стане корисним посібником для учнів, учителів та студентів вищих педагогічних закладів.

 Источник: shkolyar.com.ua 

Комментариев нет:

Отправить комментарий