суббота, 30 марта 2013 г.

Хімія. 10 клас. ЕППЗ.

Педагогічний програмний засіб (ППЗ) — електронний мультимедійний підручник «Хімія. 10 клас» — розроблено згідно з  програмами  Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України  для стандартного і академічного рівня викладання хімії.
Схвалено Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України (Лист  № 1.4/18-Г-278 від 29.04.2011).
Містить теоретичний матеріал тем неметалічних і металічних елементів та їх сполук, фотографії, відеофрагменти,  комп'ютерні інтерактивні анімації фізико-хімічних процесів, статичні і велику кількість динамічних ілюстрацій, інтерактивні тренажери, систему контролю знань з чотирирівневими тестовими завданнями.
ППЗ має супровід через мережу Інтернет та повністю адаптовано для використання як на персональному комп’ютері для самостійної роботи учня, так і в комп’ютерній мережі навчального закладу для колективної форми навчання, проведення контролю знань. Вищенаведене дозволяє використовувати його для підтримки фронтальних, індивідуальних і групових форм роботи учнів на уроках та в позакласній роботі. При створенні ППЗ враховано вік учнів для кращого використання дидактичних можливостей віртуальних інтерактивних робіт в порівнянні з друкованими підручниками і посібниками.
Для більш повного  викладу предмету хімії  рекомендується використання ППЗ «Хімія. 10 клас»   у комплекті  з  ППЗ  «Віртуальна хімічна лабораторія. 10 клас»

Навігація:

Источник: elearning-pto.gov.ua 

Комментариев нет:

Отправить комментарий